Informații despre mine

Dr. Mahdi Labib – medic oftalmolog, specializat în rezolvarea problemelor oculare atât pentru pacienții tineri, cât și pentru cei cu vârste mai înaintate.

Dr. Mahdi Labib este licențiat a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (2007-2018). Experiența sa în oftalmologie este una vastă, acesta fiind membru a Societății de Oftalmologie din București, în perioada 2014 - prezent.

Astăzi este fondatorul clinicii Marhaba Oftalmologie, una dintre cele mai cunoscute clinici medicale cu servicii de oftalmologie din București.

Formarea sa medicală este una vastă, acesta realizând numeroase cursuri medicale, în țări precum Cehia, Olanda, Grecia și Spania. De asemenea, dr. Mahdi Labib s-a implicat în găsirea de soluții eficiente pentru rezolvarea diferitelor probleme medicale, astfel că a devenit parte, de-a lungul timpului din numeroase societăți și organizații. În plus, s-a remarcat în calitate de autor medical în cadrul Jurnalului Român de Oftalmologie, relatând diverse experiențe medicale avute de-a lungul profesiei sale.
Chirurgia refractivă, dar și diagnosticul și tratamentul unor afecțiuni medicale fac parte din activitatea sa de zi cu zi, desfășurată în cadrul clinii Marhaba Oftalmologie.

Sănătatea oculară, dar și anatomia ochiului reprezintă focusul medicului Mahdi Labib, astfel orele petrecute de acesta în cadrul clinicii Marhaba Oftalmologie înseamnă dedicare și atenție acordată pacienților.

Încă de la intrarea în clinică nu ai cum să nu remarci dotări de ultimă generație, dar mai ales blândețea personalului medical, pentru care tu devii cel mai important lucru.

Și pentru că a preveni este mai important decât să tratezi, te așteptăm la o primă evaluare medicală!

Informații despre clinica

Dragoste față de om, rezolvarea problemelor medicale, dorința de a face mult bine – toate aceste lucruri definesc clinica Marhaba Oftalmologie.

Dacă într-o clinică obișnuită intri pur și simplu având la bază nimic altceva decât un simplu bilet de trimitere, la noi considerăm că vii de drag și asta pentru că personalul medical este mereu îndreptat spre nevoile tale.

Știm cât este de important să beneficiezi de sănătatea vizuală, așa cum știm cât de bine este să previi și nu să tratezi, de aceea, clinica de oftalmologie Marhaba Oftalmologie înseamnă servicii îndreptate spre consult, diagnostic și tratament. Pornind de la primele investigații de bază și până la investigații mai amănunțite, ba chiar și intervenții chirurgicale, Marhaba Oftalmologie înseamnă soluții medicale de ultimă tehnologie, expertiză, dar și abilitatea unor medici mereu informați spre cele mai servicii.

Clinica de oftalmologie Marhaba Oftalmologie înseamnă atenție, punctualitate, prețuri decente, dar mai ales aparatură de ultimă generație. Personalul nostru medical se află întotdeauna în acord cu cererile pacienților, astfel că nu ai cum să nu fii mulțumit ori de câte ori apelezi la astfel de servicii medicale.

Marhaba Oftalmologie înseamnă misiune împlinită atunci când vorbim despre tratamentul miilor de pacienți care ne-au trecut pragul, dar mai ales cele mai bune soluții.

„Ne place să credem că reușim să ne ridicăm la cele mai bune standarde medicale și asta pentru că întotdeauna ne preocupă sănătatea pacientului nostru. Oricine pătrunde pe ușa cabinetului meu, se bucură de multă atenție, de multă implicare și nu fac altceva decât să apelez la toate cunoștințele mele medicale în anii de formare medicală în așa fel încât să rezolvăm împreună toate aceste probleme. Și cum un principiu la care țin destul de mult este respectul față de pacient, pot spune că am creat o clinică modernă, astfel am pornit de la temelia construcției și totul a fost așa de bine aranjat încât să asigure confort, siguranță, dar mai ales încredere pacienților care ne trec pragul”, a menționat fondatorul clinicii de oftalmologie Marhaba Oftalmologie, medic Mahdi Labib.

Clinica de oftalmologie Marhaba Oftalmologie înseamnă servicii medicale de top, aparatură performantă, dar și expertiză medicală. De aceea, te așteptăm la noi pentru un prim consult medical, dar și pentru a afla care este diagnosticul corect. Nu uita: împreună vedem bine!